Cijena eInfoModula

Maksimalni iznos je do 20.000,00 KUNA!

Ovisi o veličini same lokalne zajednice (grada / općine), odnosno broju stanovnika, objekata, događaja, te svih ostalih subjekata na području zajednice, i cijena može biti bitno manja od maksimalnog iznosa!

Lokalna uprava uzima licencu za sve subjekte na svojem području, kojima onda daje na upravljanje njihov dio informacija koje će prezentirati. Lokalna uprava sama odlučuje da li će tu mogućnost dati svima besplatno ili će to naplaćivati, te na taj način podijeliti trošak nabave sustava. Tvrtka Dasosoft sa time nema ništa.


Uvjeti i način prodaje

Obzirom da sve lokalne uprave nemaju pričuve osigurane za ovakve izvanredne situacije i projekte, ili nemaju u dovoljnom iznosu, postoji mogućnost da se proizvod uzme unaprijed, da se plati određeni dio odmah, a ostalo se predvidi u proračunu za iduću godinu, ili se prenamjeni prilikom rebalansa ako za istim bude potrebe !

Smatramo da je cjenovno i više nego prihvatljiv većini, odnosno da je to iznos zaista bagatelne vrijednosti, koji može donijeti velike koristi zajednici.

Naša je politika da omogućimo korištenje ove aplikacije što većem broju lokalnih zajednica, a isplativost proizvoda ćemo pokušati ostvariti van granica Hrvatske!

Povratak na informacije o proizvodu

Kontakt za prodaju